Kostprijs zonnepanelen

Niet alle zonnepanelen hebben dezelfde kwaliteit en ook de prijs van zonnepanelen kan aardig verschillen.  Sun-Solar levert alleen panelen die van gecertificeerde kwaliteit zijn, maar we zorgen ervoor dat u nooit te veel betaalt.

Zo krijgt u goedkope groene energie, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Hoeveel kosten zonnepanelen?

De kostprijs wordt onder andere bepaald door vier factoren: kwaliteit, rendement, levensduur en subsidies. Sun-Solar helpt u bij de keuze voor de juiste zonnepanelen. We geven u gratis advies over de aanschaf van uw zonnepaneel-systeem.

 • Prijs: Zonnepanelen van goede kwaliteit
  De zonnepanelen prijs is vaak afhankelijk van het merk waarvoor u kiest. Sun-Solar biedt een ruime keuze en werkt enkel met gecertificeerde merken.
 • Prijs: Zonnepanelen en rendement
  Hoe hoger het rendement van uw zonnepanelen, hoe sneller u uw investering terugverdient. Hoe hoger het rendement. Hoe meer u op lange termijn kan terugverdienen.
 • Prijs: Zonnepanelen en levensduur
  Degelijke zonnepanelen gaan minder snel stuk dan hun goedkopere varianten. Hoe langer uw zonnepanelen meegaan, hoe langer uw investering rendeert. Hoe meer u uiteindelijk aan de panelen verdient. Sun-Solar biedt alleen panelen aan met een lange levensduur.
 • Prijs: Zonnepanelen en subsidies
  Door subsidie van de overheid op uw zonnepaneel krijgt u na aanschaf van u paneel nog extra geld terug. Waardoor het voor u nog goedkoper is om in zonneenergie te investeren

Wat zijn de kosten van zonnepanelen na de installatie?

Er zijn weinig tot geen kosten aan uw zonnepaneel na de installatie. Als zonnepanelen hellend zijn geplaatst, is reinigen in veel gevallen niet nodig.

Zonnepanelen kostprijs 2013

De prijzen van zonepanelen zijn de afgelopen tijd gedaald, maar staan nu weer onder druk. De Europese Unie wil op dit moment een invoerheffing instellen voor zonnepanelen. Waardoor de prijzen zouden kunnen stijgen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor zonnepanelen.