Er wordt ons vaak gevraagd. “Is het moeilijk om zelf zonnepanelen op je dak te installeren?” “Wat zijn de risico’s van het installeren van zonnepanelen?” En ” Waar moet ik op letten?”

Natuurlijk is het installeren van een kastje van de IKEA makkelijker als het aanleggen van zonnepanelen op je eigen dak. Wij zijn van mening dat als je een beetje technisch bent onderlegd je heel gemakkelijk zelf de zonnepanelen op uw dak kan installeren. U dient wel rekening te houden met een aantal zaken. Kijk hier voor meer informatie over het installeren van zonnepanelen.

Zonnepanelen bij IKEA goedkoper?

De prijs van een set zonnepanelen is van verschillende factoren afhankelijk. Ligt het op een schuin of platdak? Wilt u zwarte of gekleurde zonnepanelen? Installeert u het zelf of laat u de installatie compleet door ons verzorgen? Kortom: de prijs is afhankelijk van uw eigen wensen.

Helpen bij het maken van uw keus?

Neem nu contact met ons op via 0031-(0)6 18121180 mail ons via info@sun-solar.nl of vul ons contactformulier in en we helpen u met het maken van de beste keus!

Wil je zelf rondkijken?

Kies één van de complete sytemen hieronder of kijk in onze webwinkel.