U vraagt zich af of zonnepanelen iets voor u zijn? Deze website helpt u de juiste beslissing te nemen.

Waarom zonnepanelen?

Zonnepanelen vormen een eenvoudig en rendabel energiesysteem. Vergunningen hebt u daarvoor niet nodig. Zonnepanelen zijn bovendien duurzaam: goed voor mens en milieu. Lees er meer over in:
4 redenen om zonnepanelen te nemen

Subsidies

De voorraad fossiele energie (steenkool, olie, gas) raakt op. Zonne-energie is echter onbeperkt aanwezig en kan niet opraken. Hoe meer mensen daar gebruik van maken, hoe langer we met de nog aanwezige fossiele energie doorkunnen. Daarom betaalt de overheid mee aan zonnepanelen.
Meer informatie

Veel gestelde vragen

Natuurlijk heeft u een heleboel vragen over het systeem van zonnepanelen: de kansen, de mogelijkheden, de opbrengsten, de grenzen. We hebben de antwoorden op de meestgestelde vragen op de website gezet. Maar u bent natuurlijk vrij om allerlei andere vragen over zonnepanelen aan ons voor te leggen. We geven zo spoedig mogelijk antwoord.
Bekijk hier de meestgestelde vragen.

SunSolar helpt!

Ons bedrijf SunSolar adviseert u over de aanschaf van zonnepanelen. We leveren zonne-energiesystemen van hoge kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen.
Lees hier meer over ons en onze producten.

Algemene voorwaarden

Als u belangstelling heeft voor onze producten, wilt u natuurlijk meteen weten waar u aan toe bent. We hebben daarom onze Algemene voorwaarden op deze website gezet.
Lees hier onze Algemene voorwaarden

Heeft u vragen? Neem contact met ons op voor gratis advies of bel nu 0031-(0)6 18121180.