Disclaimer
Wij streven ernaar om op of via deze website steeds correcte en actuele informatie te geven. Wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie juist is op het moment dat deze wordt ontvangen. Afbeeldingen kunnen afwijken van het origineel. Vraag om foto van werkelijke product. Prijs- en voorraadinformatie op de website kunnen zonder vooraankondiging worden gewijzigd. U krijgt de definitieve offerte per mail. Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten en prijswijzigingen en in euro’s inclusief 21% BTW, tenzij anders is aangegeven. Voorraadaanbiedingen zijn geldig zolang deze (bestelde) voorraad strekt. Het auteursrecht van informatie die via de links toegankelijk is, ligt bij de eigenaar van de betreffende pagina s. Dit geldt ook voor alle gebruikte handelsmerken en logo s.

Virussen en veiligheid

De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden.

E-mail
Mocht u op deze site een document of pagina tegenkomen waarvan u vindt dat deze onjuiste informatie bevat, meldt dat dan a.u.b. even via de contactpagina.