Uw zonnepanelen zijn bij ons in goede handen. Wij installeren de complete set. Van installatie op uw dak tot installatie in uw meterkast. Maar daarnaast kunnen we ook de uitgebreide installatie van uw huis regelen.

Wij beschikken over gecertificeerd personeel die uw installatie compleet en veilig kunnen installeren. We hebben ruime ervaring. Alle werkzaamheden die u uitgevoerd wilt hebben op het gebied van elektrische installaties in huis, kunt u laten verzorgen door Sun-Solar. Wellicht wilt u dat de meterkast gelijk wordt vervangen. Of misschien wilt u dat er  extra stopcontacten in de keuken of badkamer moeten worden gemaakt. Ook als u uw elektrische apparaten in uw hobbyschuur of bijkeuken wilt laten aansluiten, staan wij voor u klaar.

Neem gerust contact met ons op, zodat wij u hier uitgebreid over kunnen informeren. U kunt het contactformulier op onze website invullen, maar wij zijn ook telefonisch te bereiken. Wilt u een direct antwoord op uw vraag over de elektrische installatie op uw dak of in huis, dan kunt u ons bereiken op 06 18121180